fejléckép

Vásárlói tájékoztató

A vásárlás menete

A vásárláshoz előzetes regisztráció és bejelentkezés szükséges. Bejelentkezés után a Vásárlás menüpontra kattintva egy belső keretben megjelenik a megrendelési űrlap. A belső keretet a fő weblaptól függetlenül tudod görgetni (húzd az űrlap fölé az egérkurzort, és úgy görgesd az oldalt). Ha korábban már vásároltál Wembino licencet, az űrlap tetején látod a megvásárolt licencek listáját. A vásárláshoz kövesd az alábbi lépéseket:

1. lépés: a megvásárolni kívánt tétel kiválasztása
A kattints a megfelelő blokkra (1, 2, 3, 4 vagy 5 licenc, vagy garancia hosszabbítás)! A kiválasztott blokk kerete és háttérszíne egyértelműen jelöli a kiválasztást. Az űrlap alján a fizetendő összeg a kiválasztott tételtől függően automatikusan változik.

2. lépés: a licencszerződés elfogadása
A szerződés teljes szövegét a megrendelési űrlap 2)-es pontjában a kék gombra kattintva tudod megjeleníteni. Olvasd el figyelmesen a szerződést, mert utólag nem tudok elfogadni a szerződés ismeretének hiányából fakadó reklamációt! Ha elfogadod a szerződést, pipáld ki az erre vonatkozó négyzetet!

3. lépés: a vásárláshoz szükséges személyes adatok megadása
Ahhoz, hogy a megrendelést el tudd küldeni, meg kell adnod a nevedet, illetve a számlára kerülő nevet és címet. Ezek hiányában nem tudjuk elfogadni a megrendelést. Számlázási címnek kizárólag magyarországi címet fogadunk el (egyelőre nincs még közösségi adószámunk).

4. lépés: a fizetési mód kiválasztása
Fizethetsz banki átutalással, bankkártyával, banki befizetéssel illetve PayPal-on keresztül is. A kiválasztott fizetési módnak megfelelően az űrlap alján a fizetendő végösszeg automatikusan változik. A fizetési módot utólag is meg tudod változtatni, ha bejelentkezel a Webtanar.hu oldalra (a Wembino-s belépési adatokat használd): az ügyfélfiókodban a megrendeléseid listájánál egy legördülő listából tudsz új fizetési módot választani. Ha bármilyen problémád adódik, írj az [email protected] címre, és segítünk neked!

5. lépés: az űrlap áttekintése, a megrendelés elküldése
Mielőtt elküldöd a megrendelést, nézd át újra az űrlapon megadott adatokat! Ellenőrizd a megvásárolni kívánt licencek számát, a megadott számlázási adatokat és a fizetési módot! Csak akkor küldd el a megrendelést, ha a fizetendő vágösszeg a rendelkezésedre áll!

6. lépés: fizetés
A fizetésre a megrendelés elküldésétől számítva 8 nap áll a rendelkezésedre. Bankkártyás fizetés illetve PayPal választása esetén a fizetést célszerű azonnal végrehajtani. Az automatikus rendszer pár naponta fizetési emlékeztető leveleket küld majd. Ha 8 napon belül nem fizeted ki a megrendelést, azt a rendszer automatikusan törli.

7. lépés: a telepítő csomag letöltése
Ha új licencet vásároltál, a sikeres fizetés után automatikusan megkapod emailben a Wembino legfrissebb változatának letöltési linkjét. A letöltési link nem évül el, ha csak később tudod letölteni, akkor sincs gond. Ha a fizetés után 12 órán belül sem kaptad meg a letöltési linket, kérlek jelezd a problémát az [email protected] címen! Ha garancia hosszabbítást vásároltál, a legújabb verziót a Vásárlás menüpont alatt tudod letölteni.


Ha a fenti lépések során bármikor problémába ütközöl, kérlek jelezd a problémát az [email protected] címen! Minden problémára találunk megoldást. :-)Fizetési módok

Az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

  • banki átutalás (belföldi bankszámláról CIB számlára, nincs extra költsége)
  • azonnali bankkártyás fizetés (a Barion rendszerében, nincs extra költsége)
  • készpénz befizetése CIB bankban (+300 Ft kezelési költséget számítunk fel)
  • PayPal (az összegtől függő kezelési költséget számítunk fel)

Miután kiválasztottad a fizetési módot, mindig ellenőrizd a fizetendő végösszeget!


Garancia, pénzvisszafizetés

Új Wembino licenc illetve garancia hosszabbítás vásárlásától számítva 6 hónap garanciát vállalunk a termékre. A garancia kizárólag az esetleges programhibák javítására terjed ki. A felmerülő felhasználói igényeket a fejlesztés során figyelembe vesszük, ám nem minden esetben tudjuk azokat kielégíteni.

A Wembino weblapkészítő rendszer verziófrissítéseit a garanciális időszakon belül díjmentesen juttatjuk el a vásárlóknak. A 6 hónap letelte után +6 hónap garancia hosszabbítást vásárolhatsz, melynek egyszeri díja bruttó 3.500 Ft.

Pénzvisszafizetési garanciát nem vállalunk, mivel a Wembino weblapkészítő rendszert vásárlás előtt bárki ingyenesen ki tudja próbálni, tehát vásárláskor már tudni fogja, hogy mire számíthat. Amennyiben az ingyenes próba alatt kérdések merülnek fel a rendszer használatával kapcsolatban, azokra készséggel válaszolunk emailben. Szükség esetén telefonos visszahívást is lehet kérni (ezt szintén emailben kérjük jelezni az [email protected] címen).

Vitás esetekben elsősorban a vásárláskor elfogadott licencszerződés lesz a mérvadó.Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Üres e-mail cím...

Kérlek add meg az e-mail címedet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑