fejléckép

Blog

Milyen újdonságok várhatóak a jövőben?

A Wembino weblapkészítő rendszer a napokban komolyabb fejlesztésen megy keresztül, melyek eredménye a 3.6-os verzióban lesz látható. Vannak viszont egyéb terveim is, melyek csak későbbi verziókban lesznek majd elérhetőek a felhasználók (vásárlók) számára.

Többen kérdezték, hogy lesz-e többnyelvűsítési funkció. Igen, lesz! :-) Első lépésben azt fogom megoldani, hogy a Wembino-val ne csak magyar nyelvű weblapokat lehessen készíteni. Bár a menüpontok, aloldalak és dobozok címét és szövegét már most is meg lehet adni egyéb nyelveken, de sok olyan beépített fix szöveg van, ami csak magyarul jelenik meg (például hibaüzenetek, gombok szövegei, belépés és regisztráció szövegei stb.). Első körben tehát ezek a fix szövegek lesznek majd szerkeszthetőek az Admin felületen. Ezt a funkciót majd a 4.0-s verzióban szeretném majd bevezetni.
Később pedig azt is meg fogom oldani, hogy a menüpontoknak, aloldalaknak és dobozoknak többnyelvű változatait is kezelni lehessen, és a kész weblapon egy nyelvválasztó zászlóra kattintva az egész weblap a kiválasztott nyelven jelenjen meg. Ezt a funkciót valószínűleg valamikor 2018-ban fogom bevezetni.

<< vissza a bloghoz

Fel↑