fejléckép

Licencszerződés

Jelen szerződés a megrendelés elküldésével jön létre az Oktatóvideók Bt. (adószám: 22231677-1-07, továbbiakban: jogtulajdonos) és a megrendelést elküldő személy (továbbiakban: felhasználó) között, az alábbi feltételekkel:

 1. Jogtulajdonos átadja a Wembino weblapkészítő rendszer (továbbiakban: Wembino weblapkészítő) használati jogát a felhasználónak.
 2. Jogtulajdonos a Wembino weblapkészítő használati jogáért szoftverhasználati díjat számít fel a telepítések számának függvényében, az alábbiak listaárak szerint (akciók esetén a listaárak csökkenhetnek, az aktuális díjakért lásd a Vásárlás menüpontot):
  • 1db telepítési lehetőség egyszeri díja bruttó 32.000 Ft (azaz Harminckettőezer forint)
  • 2db telepítési lehetőség egyszeri díja bruttó 60.000 Ft (azaz Hatvanezer forint)
  • 3db telepítési lehetőség egyszeri díja bruttó 84.000 Ft (azaz Nyolcvannégyezer forint)
 3. A telepített példányok használati jogát a felhasználó továbbadhatja harmadik személynek, ám a telepített példányok jogszerű felhasználásáért és a telepítések darabszámainak betartásáért továbbra is a felhasználó a felelős. A telepítő csomag minden esetben tartalmazza a felhasználó egyedi azonosítóját, így a jogtulajdonos követni tudja a telepítések darabszámát (és azt is, hogy mely domain nevek alá lett telepítve a Wembino weblapkészítő).
 4. Amennyiben a felhasználó egy telepített példányt törölni kíván, vagy a Wembino weblapkészítőt másik domain név alá kívánja áthelyezni, a módosítás tényét még a módosítás előtt jeleznie kell a jogtulajdonos felé annak érdekében, hogy a jogtulajdonos a telepített példányok nyilvántartását frissíteni tudja.
 5. Jogtulajdonos a szoftverhasználati díj megfizetését követően elektronikus úton adja át a felhasználónak a Wembino weblapkészítő telepítő csomagját. A szoftvercsomag a telepítések beazonosítása érdekében tartalmazza a felhasználó egyedi azonosítóját.
 6. Jogtulajdonos a telepítéshez ingyenes online segítséget nyújt a felhasználónak.
 7. A vásárlástól számított 6 (azaz hat) hónapon belül a jogtulajdonos díjmentesen a felhasználó rendelkezésére bocsátja a Wembino weblapkészítő esetleges rendszerfrissítő csomagjait. A frissítő csomagok telepítése a felhasználó számára nem kötelező, ám mindenképpen ajánlott. A 6 hónapos időtartam egyben garanciális időtartam is, mely alatt a jogtulajdonos díjmentesen javítja a Wembino weblapkészítő esetleges hibáit. A garanciális időtartam lejárta után a felhasználó +6 hónap garanciát vásárolhat, melynek díja a garancia lejárta utáni 2 héten belül bruttó 3.500 Ft, utána pedig már bruttó 6.000 Ft. A garancia meghosszabbításával a felhasználó újabb fél éven át hozzáfér a legújabb verziókhoz és hibajavításokhoz. A 3.7-esnél régebbi verziók támogatása 2018. február 1-ével megszűnik, a frissítést ezen verziók esetében csak a Jogtulajdonos végezheti el egyszeri bruttó 50.000 Ft díj fejében! Akciók esetén a listaárak csökkenhetnek, az aktuális díjakért lásd a Vásárlás menüpontot!
 8. A felhasználónak jogában áll a jogtulajdonostól kapott forráskódok és adattáblák szerkesztése, ám kizárólag saját felelősségre. A kódok és adattáblák szerkesztése a 6 hónapos garancia elvesztését vonja maga után, és a későbbi rendszerfrissítő csomagok telepítését is lehetetlenné teheti.
 9. A felhasználó az alábbiak szerint jogosult a Wembino weblapkészítő forgalmazására illetve harmadik fél számára történő továbbadására:
  • A felhasználó kizárólag a saját egyedi azonosítóját tartalmazó telepítő csomag használati jogát ruházhatja át harmadik személyre
  • A használati jog átruházásakor figyelembe kell venni a felhasználó által megvásárolt telepítési lehetőségek számát
  • Amennyiben a felhasználó egyedi azonosítóját tartalmazó telepítő csomaggal megvalósult telepítések száma eléri a megvásárolt telepítési lehetőségek számát (lásd: 2.pont), a Wembino weblapkészítő használati jogát a felhasználó nem ruházhatja át újabb személyre addig, amíg nem vásárol újabb telepítési lehetőségeket a jogtulajdonostól
  • A felhasználó a megvásárolt telepítési lehetőségek korlátain belül jogosult a Wembino weblapkészítőrel harmadik fél számára weblapot készíteni, akár anyagi ellenszolgáltatás fejében is. Ilyen esetben az ellenszolgáltatás mértékének megállapítása a felhasználó jogkörébe tartozik, a jogtulajdonos felé (az ellenszolgáltatás mértékétől függetlenül) semmiféle tartozása nem keletkezik. A továbbértékesítés egyetlen feltétele a telepítések példányszámának betartása (lásd: 2.pont).
 10. Jogtulajdonos kijelenti, hogy a Wembino weblapkészítő forráskódja és értékesítési joga saját, kizárólagos tulajdonát képezi.
 11. Amennyiben a felhasználó a szerződésben foglalt pontok bármelyikét megszegi, a jogtulajdonos a szerződésszegés mértékének megfelelő kártérítési igénnyel élhet.

A felek vállalják, hogy a szerződéssel és annak tárgyával kapcsolatban jóhiszeműen járnak el, és az esetleges vitás kérdéseket lehetőség szerint egymással békésen rendezik.


Továbblépés a megrendelési űrlapra...

Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Üres e-mail cím...

Kérlek add meg az e-mail címedet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑